www.zarszerviz24@gmail.com +36/70 2000 400 Non Stop
HiSec ajtó zárbetét csere szakértővel
2016-11-08
0
Hisec biztonsági ajtó zárcsere
Hisec biztonsági ajtó zárcsere

HiSec ajtó zárcsere elengedhetetlen a biztonságunk szempontjából! Bizonyára mindegyikőnk hallott már a biztonsági ajtóról mint szlogen ám csekély gyártású termék sorolható eme szótag alá. Nem hiába hiszen itt értékvédelemről és biztonságról van szó. Sajnos a Kínai gyártmányú Hisec biztonsági bejárati ajtó nem tartozik ebbe a kategóriába hiszen a minősítése és a minősége nem éri el a közepesen megbízható szintet. Persze ha már egy ilyen termékkel felvértezve vettük meg az ingatlanunkat természetes, hogy nem az ajtó cserével kezdjük a felújítás ütemezését mert vannak belső munkálatokkal kapcsolatos kiadások is. A HiSec ajtón belül többnyire mindent felújítunk és modernizálunk, hogy életterünket tartalmasabbá tévő, meghitt otthon teremtsünk magunk köré. Az anyagok felhasználása a maximum árkategóriát súrolja ám mire végezünk a belső enteriőr kialakításával az anyagi keret elfogy. Nem marad költségvetés a Hisec ajtó zárcsere modernizálására, többnyire nem tudunk kifacsarni a maradék összegből egy ajtó zárcsere műveletre sem. Pedig ez a legfontosabb részlet az illetéktelen behatolás során hiszen nem az ajtó fém szerkezete kerül majd megbontásra hanem a zárbetét különböző támadása, úgy mint letapogatás, savazás, illetéktelen másolás, kulcskiütéses nyitás, zártörés, maghúzás. Hisec ajtónk zárbetétjei az előbb említett külső behatások egyike ellen sem véd!

Sokszor még a megfelelő zárást és nyitás is nehezen végzi el a gyakori kulcskopások miatt. Azért, hogy zökkenő mentes legyen az ajtó működtetése nincs más teendőnk mint hogy zárbetétet cserélünk és ha már megvívtuk a magunk csatáját ez ügyben akkor ajánlatos a jobb úgynevezett Mabisz  5 kategória felé kacsintanunk. Természetesen ezek a termékek sem egy életre nyújtanak garanciát az illetéktelenen behatolásokkal szemben és nem az idők végezetéig működő képesek. Ezzel szembemenően hosszabb távra nyújtható a működési ciklusuk és a biztonság technika vonala ezáltal legalább kétszeresére ha nem háromszorosára növelhető. Kínai  bejárati ajtó zárbetét csere szolgáltatásunk éjjel nappal nappal elérhető ha zárnyitás, zárcsere illetve ezzel kapcsolatos problémák merülnek fel az otthona elsődleges védvonala a bejárati ajtóval kapcsolatban. Minden esetben a helyszínen végezzük munkáinkat, szervizautóink szortimentje óriási árukészlettel rendelkezik így minden problémát egy órán belül elhárítunk. Legyen szó beletört kulcsról, ellopott, elhagyott kulcs csomóról, elromlott zárszerkezetről, esetekben új ingatlanba való költözésről minden esetben szükséges  a zárcsere feladata ám nem mindegy kire bízza a munkát hiszen a biztonsága a tét! 

HiSec ajtó zárjavítás

A legtöbb esetben mikor zárjavításról esik szó a legtöbben azt gondolják költség csökkentőbb egy zár javítása mint egy új zárbetét beépítése a HiSec ajtó területén. Meg kell jegyeznem, hogy ez korántsem így van. A HiSec ajtó zárcsere művelete azért  fontos mert az idő alatt a zárbetét elkopott. Ezt jelezve Önnek nem engedi be a kulcsot, vagy nem tudjuk elfordítani nyitni illetve zárni az ajtót kulccsal. Ez azt jelenti,hogy a zárcsere elengedhetetlen. Nem azért mert a régi zárat nem lehetne használni de gondoljunk bele az elmúlt 5 illetve 10 év alatt milyen technikai fejlődésen mentek át műszaki vagy egyéb cikkek. A Hisec ajtó zárcsere szegmensében sem állt meg az idő! A gyártók megfelelően és körültekintően harcolnak a betörésekkel szemben fejlesztve termékeiket, a nagyobb ellenállást és hosszabb működési ciklust figyelembe véve. Fontos megjegyezni, hogy egy zárjavítás folyamata nyilván költség kímélőbb lehet de ki akar spórolni a biztonsága terén? Ezért minden esetben a javaslatunk a zárjavítás helyett HiSec ajtó zárcsere legyen a szempont a nagyobb biztonság elérése érdekében

HiSec ajtó kilincs csere

Nap mint nap kapunk megrendelést egy egy letört kilincs javítás munkájával kapcsolatban amely sokszor a rugó törésből fakad de legtöbbször a kilincs külső vagy a belső fele törik le. Ezekben az esetekben a javítás nem jöhet szóba. HiSec ajtó kilics csere  megoldás. Ebben az esetben azért ajánlom a cserét hiszen a kilincsek veretei régen csak egy sima lemezburkolatot alkotnak a zárbetét köré, a mai minőségben masszívabb kilincs szettek meg vannak erősítve egy acél lappal. Így ellenállóbb a betörésekkel szemben. Persze gondolhatjuk, hogy a HiSec ajtó kilincs is erősebb lett de ezt cáfolom. A legtöbb cég online is elérhetővé tette a eltört kilincsek javítása hoz szükséges termékeket és alkatrészeket. Sokszor csak egy kattintásra van a termék, ám a bekerülése ennél jóval munkaigényesebb.

HiSec Kínai ajtó alkatrészek raktárról

Budapest területén a legtöbb szolgáltató kevésbé vagy egyáltalán nincs felkészülve az Önök által kiajánlott munkák helyszíni végzésére. Sokszor találkoztam már azzal a ténnyel, hogy az előttem lévő szerelő félbehagyta a munkát. Kinyitotta az ajtót de a  HiSec ajtóhoz szükséges alkatrészek nem álltak rendelkezésre a helyszínen. Ezért alkalmazták a további munkálatok elvégzésére a cégünket. Fennállásunk során arra törekedtünk, hogy megrendelőink ne maradjanak nyitott illetve zárt ajtók mögött a HiSec ajtó zárcsere, zárnyitás, ajtónyitás során. Ezért a szükséges alkatrészek a speciális szervizautónk szortimentjében megtalálhatóak és mind minőségben és mennyiségben kimagaslóan vannak jelen Önnél a helyszínen.

HiSec ajtó zárcsere Budapest minden kerületében

Budapest területén nagy számban vannak jelen a HiSec bejárati ajtók. A nagy számok törvényében elengedhetetlen, hogy ne fordulna elő egy zárbetét meghibásodás miatt a csere. Lehet szó akár az 5. kerület Belvárosi részről és nem utolsó sorban egy külvárosi 18. kerületi zárjavítás lehetőségéről minket kereshet. Fontos tudni, hogy ebben a helyzetben csak akkor nyerhetünk időt és költséget ha hozzánk legközelebbi szolgáltatót alkalmazzuk a munkára. Keresse meg az Önhöz legközelebb lévő szerviz szolgálatunkat ezen a weboldalon és hívjon minek a Hisec ajtó zárcsere munkára.

Hisec ajtó zárcsere Non Stop 06/70 2000 400